Se vores Smile O'Clock-musikvideo for at gøre børstetiden sjov for børn og forældre!

Første smil

0-5 år

Første smil

 

Lær mere

Store børns smil

6+ år

Store børns smil

 

Lær mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for mundpleje tips!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for mundpleje tips!

 

Tilmeld dig nu

En mand og en kvinde står ved siden af hinanden og prøver med glæde Colgate whitening pen og whitening tray.

Få dine børn til at børste med Colgate Kids' Smiles tandpasta og en Colgate Kids' Smiles tandbørste for optimal mundpleje.

Maksimal beskyttelse mod huller i tænderne + 4X stærkere emalje*

*efter 2 uger, mineralforandring sammenlignet med almindelig fluortandpasta

#products (This anchor is only visible on author, please do not remove)

  • Hvad er den bedste tandpasta til mit barn?

    Børnetandpasta er ofte anderledes end voksnes tandpasta, da den indeholder et lavere niveau af fluor for at mindske risikoen for at sluge for meget af den. Tandpasta til børn har også ofte børnevenlige smage, der hjælper med at opmuntre dine børn til at børste tænder. Colgate Kids-serien (First Smiles Kids' tandpasta 0-5 år & Big Kids' Smiles tandpasta 6+ år ) er specielt designet til børn med passende niveauer af fluor til bestemte aldersgrupper. Alle vores produkter giver aldersspecifikke anbefalinger for at hjælpe dig med at give dine børn optimal tandpleje, når de går gennem forskellige udviklingsstadier!

  • Hvor meget tandpasta skal jeg bruge på mit barns tandbørste?

    Børn under 3 år bør bruge en lille smule tandpasta. Når de er over 3 år, anbefales det at bruge en mængde tandpasta på størrelse med en ært under overvåget børstning. Vores Colgate Kids tandbørster har farvede børstehår for at angive den anbefalede mængde tandpasta til hver aldersgruppe.

  • Hvor mange gange om dagen skal jeg børste mit barns tænder?

    En stor del af at sikre, at dit barn har sunde tænder, når det bliver ældre, er at etablere en regelmæssig børsterutine med dem. Det anbefales, at dine børns tænder børstes én gang om morgenen og én gang før sengetid hver dag, i mindst to minutter.