Reparerer følsomme områder på tænderne*

Colgate Sensitive
Instant Relief

Udforsk produkter

Colgate total

Øjeblikkelig* og langvarig** lindring af isninger

Reparerer sensitive områder af tænderne**

Klinisk bevist

Colgate Sensitive

Hvis du leder efter en tandpasta til følsomme tænder, så prøv Colgate Sensitive Instant Relief-serien. Den er udviklet med Pro-Argin teknologi, der lukker blottede dentinkanaler, der er årsag til isninger i tænderne. Herved blokeres smerter fra isninger øjeblikkeligt*, og giver dig den lindring du søger.

Vores udvalg omfatter også tandpasta, der reparerer følsomme områder på dine tænder**, samtidig med at der opbygges et beskyttende lag for at forhindre, at isningerne vender tilbage**. Nu kan du nyde din yndlingsmad og -drikke, uden at bekymre dig om isninger.

*For øjeblikkelig lindring, påfør direkte på den følsomme tand med fingerspidsen og massér forsigtigt i et minut, op til 2 gange dagligt og for børn i alderen 6-12 år en gang ugentligt eller sjældnere.

**Reparerer følsomme områder på tænderne ved fortsat brug 2 x dagligt. For langvarig lindring, påfør på en blød tandbørste og børst alle følsomme områder på tænderne.

Oplev udvalget af Colgate Sensitive

Inscrivez-vous et souriez

Frisk din indbakke op med mundplejetips og andre smileværdige anbefalinger.

Tilmeld dig nu

 • Hvad bruges arginin til i tandpasta til følsomme tænder?

  Arginin er en ingrediens, der danner et beskyttende lag over blottet dentin, hvilket hjælper med at mindske isninger. Det beskyttende lag virker ved at blokere eksterne stimuli som varm, kold eller sød mad og drikkevarer i at nå dentinkanalerne, og hjælper dig med at undgå ubehag.

 • Hvor ofte skal jeg bruge Colgate Sensitive Instant Relief tandpasta?

  Vi anbefaler, at du bruger tandpastaen to gange om dagen, og ved længerevarende lindring af isninger bør du følge din tandlæges råd.

 • Hvad skal jeg undgå, mens jeg bruger Colgate Sensitive Instant Relief?

  Når du bruger denne tandpasta, er det en god idé at forsøge at undgå ting, der kan påvirke, hvordan tandpastaen virker, og som kan øge følsomheden. Disse omfatter sure fødevarer og drikkevarer som fx appelsin- og citronsaft. Du bør også bruge en blød tandbørste og undgå tandbørster med hårde børstehår, da de kan slide din tandemalje væk.

  Glem ikke at konsultere din tandlæge for en personlig plan om børstning og pleje af dine tænder.