Keep your smile bright, fresh, and protected.

Colgate® Sensitive produkter

 

Indeholder den klinisk dokumenterede PRO-ARGIN-teknologi, som tandlæger og tandplejere anbefaler til deres patienter til lindring af smerter fra isninger.

Hvorfor bruge Colgate Sensitive Instant* Relief?

Takket være den unikke PRO-ARGIN-teknologi tilbyder Colgate® Sensitive Instant* Relief en løsning, der er klinisk dokumenteret til at lindre smerter fra isninger i tænderne.

 

Hvordan virker Colgate Sensitive Instant* Relief?

Blottede dentinkanaler forårsager isninger i tænderne – vores PRO-ARGIN-teknologi lukker disse kanaler og begynder dermed øjeblikkeligt* at blokere for smerten fra isningerne.

PRO-ARGIN består af arginin, som er en aminosyre, der findes naturligt i spyt, og calcium fra calciumcarbonat. I mødet med fysiologisk pH interagerer de og danner et positivt ladet kompleks, som binder sig til den negativt ladede tandoverflade som en magnet. Resultatet er et rigt lag calcium på tandhalsen, som lukker og forsegler de åbne dentinkanaler.

Med tiden skaber dette en beskyttende barriere, der virker som en forsegling og forebygger, at isningerne vender tilbage** selv efter eksponering overfor aminosyrer. Dette beskyttelseslag genopbygges hver gang tandpastaen bruges,  hvilket sikrer en langvarig** lindring af isninger i tænderne.

 

Få øjeblikkelig indring og varig forebyggelse med Colgate Sensitive Instant* Relief

● For øjeblikkelig lindring: Påfør direkte på den følsomme tand med fingerspidsen og massér blidt i et minut op til to gangedagligt – ved børn i alderen 6-12 år påføres én gang ugentligt eller sjældnere.

● For vedvarende lindring – påfør tandpastaen på en blød tandbørste, og børst omhyggeligt alle følsomme områder af tænderne.

● For at forebygge isninger er det yderst vigtigt at have en god tandplejerutine: Sørg for at børste to gange dagligt, brug tandtråd og gå til tjek hos tandlægen hver 6. måned.
 

* For øjeblikkelig lindring: Påfør direkte på den følsomme tand med fingerspidsen og massér blidt i et minut op til to gange dagligt – ved børn i alderen 6-12 år påføres én gang ugentligt eller sjældnere.

** Ved fortsat brug to gange dagligt. For vedvarende lindring – påfør tandpastaen på en blød tandbørste, og børst omhyggeligt alle følsomme områder af tænderne.