beskyt dit smil med Colgate Total tandpasta

Colgate Total

Colgate total

Karies

Plack

Tandkød

Emalje

Tandsten

Sensitivitet

Hvidere tænder

Frisk ånde

24 aktiv beskyttelse for hele munden*

Det er lettere at beskytte dit smil med hjælp fra Colgate Total Original tandpasta, som giver stærkere* 24-timers beskyttelse til hele din mund. Total tandpasta påvirker de 8 mest almindelige aspekter af mundhygiejne.

*Overlegen bakteriereduktion på tænder, tunge, kinder og tandkød sammenlignet med ikke-antibakteriel fluor-tandpasta ved fortsat brug 2 gange dagligt efter 4 uger.

Colgate Total-produkter

 • Hvorfor er det vigtigt at holde bakteriel plak under kontrol?

  Det er vigtigt at holde bakteriel plak under kontrol, fordi plak er hovedårsagen til orale sundhedsproblemer. Det kan føre til huller i tænderne, tandkødssygdomme, dårlig ånde og endda tandtab, hvis du ikke håndterer det effektivt. For at holde det under kontrol, er det vigtigt at praktisere god mundhygiejne, herunder børste tænder to gange om dagen med en effektiv antibakteriel tandpasta, bruge tandtråd samt besøge din tandlæge til regelmæssig kontrol.

 • Hvorfor er Colgate Total anderledes?

  Colgate Total tilbyder 8 fantastiske fordele for hele din mund for at give op til 24 timers aktiv beskyttelse*. De 8 fordele er endda blevet bevist i mindst seks offentliggjorte kliniske studier. De dokumenterede fordele omfatter plakkontrol, reduktion af tandkødsbetændelse, reduktion af tandsten, frisk ånde, emaljebeskyttelse, følsomhedsreduktion, hvidere tænder og beskyttelse mod karies. Resultaterne af disse kliniske studier viser, hvordan Colgate Total tilbyder overlegen plakkontrol, når du børster med det 2 gange om dagen.

  *Fortsat brug 2x/dag efter 6 måneder.

 • Hvordan fungerer Colgate Total formlen?

  Colgate Total formlen med dobbelt zink plus argininformel og aminoskum, har en effektiv antibakteriel virkning. Det virker på disse tre måder: det trænger ind i bakterieplakken, nedbryder det for nemmere at fjerne det og forhindrer det i at komme tilbage. Resultatet er 24-timers beskyttelse af hele munden*.

  *Fortsat brug 2x/dag efter 6 måneder.