Championing healthy smiles

TILGÆNGELIG ORAL PLEJE

Forkæmper for sunde smil

Det kræver tilgængelig pleje at fremtrylle sunde smil

Tænk, hvis alle havde al den vejledning, de behøver for at bevare deres sunde smil. Vi kunne eliminere så mange orale sundhedsproblemer, der kan forebygges og behandles. Det er vores vision, og for at opnå den, hæver vi med vores produktløsninger de orale sundhedsstandarder og skaber sunde vanedannende muligheder, der er nemme at udføre.

Vi stræber efter en fremtid uden karies

Fra at undervise to milliarder børn i sunde tandplejevaner senest i 2025 til at gøre tandpleje tilgængelig, Colgates initiativer sikrer, at vi fortsat gør tandpleje tilgængelig.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILLIARDER STRÅLENDE SMIL

"Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®-PROGRAM"

I næsten 30 år har Colgate BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES®-programmet givet børn verden over gratis tandscreening og undervisning i oral sundhed til at hjælpe med skabe sunde vaner hele livet. Med din støtte har vi rørt over én milliard børns liv. Nu er vores mål at nå op på to milliarder senest i 2025.

Få mere at vide

 

Vi sørger for nemmere og mere tilgængelig oral pleje

Vi forpligter os til at gøre kvalitativ oralpleje og uddannelse nemt tilgængelig til flere og flere mennesker verden over. Vi ønsker, at enhver person, uanset behov eller omstændigheder, er fuldt udstyret med de informationer og værktøjer, de har brug for til at forbedre deres mundhygiejne hver dag.

Colgate Oral Care Center

Colgate-tandplejecenter

Har du spørgsmål om oralpleje? Vi har svar! Gå til vores regelmæssigt opdaterede Oral Care Center for at finde nyttige artikler og videoer. Vi holder dig opdatere om vores seneste anbefalinger af bøjler, fyldninger, visdomstænder og mere, så du kan beskytte dig selv mod tandproblemer i hver fase af dit liv og i hver en alder.
 

Gå til Oral Care Centret

Sustainable dental care products

BÆREDYGTIGHED

Gennem åbenhed kæmper vi for en sund planet

 

Få mere at vide