Sparking optimism in everyone, every day

Vores mission

Vi vækker optimismen i alle,
hver dag.

Vi tror på, at alle fortjener en fremtid, der er værd at smile af

At støtte optimisme betyder, at vi engagerer os i at skabe en sundere planet og hver dag arbejder på at give alle sunde smil.

Optimismens kraft

Det er ikke altid nemt at være optimist, men hvis du træffer det valg, kan det være en stærk drivkraft for ændring i dit liv. Vi deler virkelige historier fra mennesker, der fandt modet til at smile og fortsætte med at gøre, hvad der er nødvendigt for at gøre verden til et bedre sted. Vi håber, de inspirerer dig til at gøre det samme!

Vi giver alle evnen til at være herre over deres egen sundhed i munden.

Enhver har ret til et strålende, problemfrit smil. Det er derfor, vi engagerer os i at hæve standarden for tandpleje overalt. Uanset om det er at skabe nye sunde vaner som barn eller lære noget nyt fra vores eksperter, så er vi her for at give oral sundhed et boost.

Gøre tandpleje nemt tilgængelig

Vi har banet vejen for dristige initiativer verden over, der giver mennesker adgang til information om tandpleje samt ressourcer, så de kan smile deres bedste smil.

Se, hvad vi gør

En mere strålende fremtid for vores planet

Vi leder altid efter en bedre og mere bæredygtig måde at fremstille vores produkter og emballage på, inklusiv at finde muligheder for at anvende mindre plast, vand og generere så lidt affald som muligt. En sund planet er trods alt noget, vi kan smile af.

Få mere at vide

recyclable toothpaste tube

BÆREDYGTIGHED

Den første genanvendelige tandpasta af sin slags

 

Få mere at vide

Vid, hvad du får

Vi er transparente omkring de produkter, du tager med hjem, lige fra veganske formler og enestående ingredienser til det, vi bruger i vores bæredygtige emballage.

Få mere at vide

Dental experts

MØD VORES EKSPERTER

Der skal et team til at bevare dit smil

Fra de handlinger vi udfører, til de produkter vi fremstiller, vores team af eksperter i 'smil-fremstilling' sørger for, du kun får det allerbedste.

 

Lær dit team at kende