Colgate Konkurrence - Vilkår og betingelser

 

 1. Arrangør: Colgate-Palmolive A/S, Bredevej 2A 2830 Virum, Denmark 

 2. Sådan deltager du:

 3. Konkurrencen begynder den 6/12-2023, og slutter d. 22/12-2023.

 4. Konkurrencen er åben for alle, der  tilmelder sig på siden, og som er over 18 år og bosiddende i Danmark. Medarbejdere hos Colgate, dets associerede selskaber og eventuelle bureauer eller firmaer, der er forbundet med denne kampagne, herunder deres nærmeste familie, er ikke berettigede til præmier.

 5. For at deltage i konkurrencen skal deltagerne tilmelde sig Colgate-mails og dermed deltage i konkurrencen via landing-pagen senest kl. 12:00 d. 22/12-2023. Der er kun 5 vindere, som hver modtager én præmiepakke.

 6. Alle, der tilmelder sig via QR-koden på landing-pagen, vil blive talt som konkurrence-deltagere og vil blive udvalgt af Colgate via en tilfældig lodtrækning efter  d. 22/12-2023

 7. Vinderne vil blive underrettet af en repræsentant fra Colgate via e-mail inden for 14 arbejdsdage fra datoen for trækningen. Vinderne skal svare på Colgate e-mailen inden for 14 dage for at kræve deres præmie, ellers  mister man præmien. Hvis en præmie ikke kræves, vil vi trække en ny vinder. Hvis den anden vinder ikke kræver deres præmie inden for den angivne tid, bliver præmien ugyldig. Hvis Colgate ikke er i stand til at kontakte vinderen eller hvis vinderen ikke kan acceptere præmien, forbeholder Colgate sig retten til at tildele præmien til en alternativ vinder, der trækkes i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

 8. 1 af 5 præmiepakker er som følger:

  • 1 x Airpod Max - ca. handelsværdi: 4.989 DKK

  • 1 x Airpod Pro - ca. handelsværdi: 2.299 DKK

  • 1 x Ooni Pizzaovn / Gas 16” - ca. handelsværdi: 3.300 DKK

  • 1 x Smeg elkedel - ca. handelsværdi: 1.800 DKK

  • 1 x Colgate LED Whitening Kit - ca. handelsværdi: 600 DKK

 9. Denne konkurrence er ikke sponsoreret eller i samarbejde med andre producenter end Colgate-Palmolive A/S

 10. Deltagerne giver tilladelse til, at arrangøren bruger deltagernes navn og e-mail. Disse oplysninger vil blive brugt til at kontakte vinderen og levere præmien. Vinderen skal oplyse en leveringsadresse for præmien.

 11. Alle præmier kan ikke overføres og de kan ikke ombyttes til kontanter.

 12. Colgate forbeholder sig retten til at erstatte en præmie med en af samme værdi eller højere, hvis den angivne præmie af en eller anden grund ikke er tilgængelig.

 13. I tilfælde af tvist er Colgates beslutning endelig, og der vil ikke blive indgået nogen korrespondance.

 14. Colgate har ret til at indføre rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre overholdelse af reglerne. Colgate forbeholder sig ret til at slette dubletter og svigagtige tilmeldinger samt diskvalificere deltagere, hvis vi mistænker, at der har fundet nogen aktivitet sted, der ikke er i overensstemmelse med ånden i konkurrencen.

 15. Colgate forbeholder sig ret til at ændre, aflyse eller udsætte denne konkurrence uden varsel.

 16. Colgate respekterer dit privatliv i overensstemmelse med lovene, der beskytter persondata, herunder EU's General Data Protection Regulation og Data Protection Act 2018. Hvis du giver personlige data til Colgate i forbindelse med denne konkurrence, vil Colgate kun behandle dem i forbindelse med konkurrencen, til brug for det angivne formål og i forbindelse med aktiviteter, der relaterer sig til det. Hvis deltagerne vælger muligheden "accepterer markedsføring", vil disse oplysninger blive opbevaret fortroligt og ikke blive videregivet til eksterne parter eller brugt til andet end markedsføringsrelateret aktivitet. Colgate og dets verdensomspændende associerede selskaber kan bruge og videregive dine personlige data til disse aftalte formål. Bortset fra det, der er angivet ovenfor, vil dine data blive holdt fortrolige. Vores privatlivspolitik kan findes på: https://www.colgatepalmolive.dk/legal-privacy-policy

 17. Deltagerne vil blive anset for at være bundet af og have accepteret disse vilkår og betingelser.

 18. Konkurrencen er underlagt dansk lov og jurisdiktion.