Colgate når ud til børn i hele verden
med styrken ved et sundt smil.

Colgate Reaches Children in Need Across The Globe With the Power of a Bright Smile

Over hele verden findes der mange børn som ikke har adgang til grundlæggende tandpleie. Derudover mangler de viden om hvordan de kan opnå et sundt smil. Colgates globale program Bright Smiles, Bright Futures® når ud til børn i hele verden med gratis tandeftersyn og information om mundhygiejne. Colgates arbejde med at opbygge sunde og livslange vaner giver børn en spirende selvtillid og et grundlag for succes - det er styrken ved et sundt smil.

Colgates globale rækkevidde

Colgate Bright Smiles, Bright Futures® er blandt verdens mest vidtrækkende og vellykkede intitiativer indenfor børns mundhygiejne. Gennem langvarige samarbejder med myndigheder, skoler, og lokalsamfund har Colgate Bright Smiles, Bright Futures® nået ud til mere end en halv milliard børn og deres familier i over 80 lande i hele verden med gratis tandeftersyn og uddannelse i god mundhygiejne.

 

Colgate når ud til børn i hele verden med styrken ved et sundt smil.

Prisbelønnet læreplan

Selven grundpillen i Colgate Bright Smiles, Bright Futures® er programmets prisbelønnede læreplan. Colgates læreplan er udviklet af globale eksperter på området og materialet giver blandt andet vejledning i hvordan man vedligeholder tænder og tandkød.