Ressourcecenter for Mundhygiejne og Tandsundhed

Tandbørster med fokus på komfort og resultater til ethvert smil.

Tandbørster

Gode og sikre tandpastaer til de små.

Børnetandpasta

Colgate Kids produkter gør tandbørstning sjovt og hjælper med at gøre det til en rutine.

Børnetandbørster

Fuldend din mundhygiejne ved brug af mundskyl og tandtråd for en sundere og friskere mund.

Mundskyl og tandtråd

Ethvert smil er unikt og kræver forskellig pleje. Colgate har løsningen til alle smil.

Søg efter formål
Skriftstørrelse

Vedligeholdelse af tandbeskytteren

Når du har fået din tandbeskytter tilpasset til dine tænder, skal du lære at vedligeholde den ordentligt. En tandbeskytter bør kun bruges under udøvelse af sport. Du må ikke tygge på tandbeskytteren, da du derved kan komme til at svække plast- eller laminatmaterialet.

Din tandlæge bør sikre, at der ikke er skarpe kanter på tandbeskytteren, da det vil kunne irritere eller beskadige tandkød eller indersiden af kinden. Når du tager tandbeskytteren ud af munden, bør du kontrollere den for skader. Hvis din tandbeskytter er blevet beskadiget, skal den udskiftes, så den ikke kommer til at irritere tandkødet. Din tandbeskytter holder længere, hvis du passer ordentligt på den.

Når du er er færdig med at bruge tandbeskytteren, skal du rengøre den med koldt vand og bruge din tandbørste og tandpasta til at fjerne de bakterier, der naturligt opstår ved brug. Skyl tandbeskytteren og opbevar den ved stuetemperatur i en beholder, indtil du skal bruge den næste gang. Sørg for at gå til de regelmæssige undersøgelser hos tandlægen og drøft eventuelle bekymringer eller spørgsmål vedrørende din brug af tandbeskytteren med denne.

© Copyright 2009 Colgate-Palmolive Company

Tandpleje kategorier