Ressourcecenter for Mundhygiejne og Tandsundhed

Tandbørster med fokus på komfort og resultater til ethvert smil.

Tandbørster

Gode og sikre tandpastaer til de små.

Børnetandpasta

Colgate Kids produkter gør tandbørstning sjovt og hjælper med at gøre det til en rutine.

Børnetandbørster

Fuldend din mundhygiejne ved brug af mundskyl og tandtråd for en sundere og friskere mund.

Mundskyl og tandtråd

Ethvert smil er unikt og kræver forskellig pleje. Colgate har løsningen til alle smil.

Søg efter formål
Skriftstørrelse

Hvilke produkter for hvidere tænder kan fås på apoteket eller i detailhandelen?

Du har mange muligheder når du vil blege dine tænder – fra whitening-tandpastaer, særlige geler og strips til tandblegningspakker. Med disse produkter får du tandblegning til overkommelige priser, der er sikker at bruge for næsten alle.

  • • Whitening-tandpastaer kan ved gentagen brug effektivt fjerne overfladiske pletter. De kan også hjælpe med at vedligeholde effekten af nyligt blegede tænder. I modsætning til en blegningsbehandling hos tandlægen med blegemidler eller laser, sker der det, at hver gang du børster tænder med en whitening-tandpasta bekæmper du dannelsen af nye pletter som følge af indtagelse af kaffe eller te, tobak eller ophobning af plak. Whitening-tandpastaer hjælper dine nyligt blegede tænder med at forblive hvide i længere tid.
  • • Tandblegningsgeler virker ved, at de fjerner overfladiske pletter, såvel som pletter inde i tænderne. Eftersom de indeholder en særlige peroxid-baseret formel, vil du sandsynligvis opleve en mere mærkbar ændring i din tandfarve med en tandblegningsgel end med en whitening-tandpasta alene. Den klare blegegel anvendes ved blot at påføre den på tænderne med en påføringsbørste som anvist.
  • • Tandblegnings-strips påsættes også direkte på tænderne og bæres i cirka 30 minutter to gange om dagen.
  • • Tandblegningspakker indeholder blegemateriale, ofte i en brintoveriltekoncentration, der er lavere end hvad man får med tandlægens skinneblegning. Blegematerialet påføres tænderne ved hjælp af en skinne, der findes i en af to udgaver:
    • o Formbare skinner der koges i vand, hvorefter man bider ned i skinnen, så den får form efter ens tænder. Man tilføjer blegemateriale til skinnen og bærer den i henhold til producentens anvisninger.
    • o Ikke-formbare skinner er den billigste løsning (kun USD 29). Den fungerer på samme måde som den formbare skinne med undtagelse af, at den ikke skal koges først; man køber blot skinnen i en størrelse, der passer til ens tandsæt.

Hvilket tandblegningssystem du bør vælge, afhænger af hvor hurtigt du ønsker resultater, hvor følsomt dit tandkød og tænder er, og hvor meget du vil betale. Med hjemmeblegningsmetoderne risikerer du midlertidig tandfølsomhed eller irritation af tandkødet. Det er en god ide at tjekke med din tandlæge, før du begynder på en tandblegning.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Alle rettigheder forbeholdes.

Kosmetiske indgreb