Ressourcecenter for Mundhygiejne og Tandsundhed

Tandbørster med fokus på komfort og resultater til ethvert smil.

Tandbørster

Gode og sikre tandpastaer til de små.

Børnetandpasta

Colgate Kids produkter gør tandbørstning sjovt og hjælper med at gøre det til en rutine.

Børnetandbørster

Fuldend din mundhygiejne ved brug af mundskyl og tandtråd for en sundere og friskere mund.

Mundskyl og tandtråd

Ethvert smil er unikt og kræver forskellig pleje. Colgate har løsningen til alle smil.

Søg efter formål
Skriftstørrelse

Hvilke produkter har min tandlæge til tandblegning i hjemmet?

De tandblegningsprodukter du kan få hos din tandlæge giver dig den mest behagelige og effektive form for hjemmeblegning. Din tandlæge kan vurdere dit behov for tandblegning og anbefale den rigtige metode til dig.

  • Samtlige tandlægekontrollerede blegeskinner gør brug af en tandblegningsgel med en aktiv ingrediens – normalt i form af en brintoverilte – til at blege dine tænder.
  • Din tandlæge begynder processen ved at lave en specialfremstillet skinne til din mund. En specialfremstillet skinne er mere behagelig at have på end en skinne, der skal koges og bides til eller andre formbare skinner. Specialfremstillede skinner gør det lettere at blege både de øverste og nederste tænder, hvis du ønsker at gøre begge dele. De hjælper også med at minimere følsomhed i tandkødet, og sikrer, at blegeopløsningen fuldt og helt dækker tænderne.
  • Din tandlæge vil forsyne dig med tandblegningsgel, som fra en sprøjte eller tube doseres i skinnen. Tandblegningsgelen indeholder som regel enten carbamidperoxid eller hydrogenperoxid i en koncentration på 10-22 %. Afhængig af sammensætningen, vil du blive instrueret i at bære skinnen i en bestemt periode dagligt i et par timer eller natten over.

Prisen for en tandlægekontrolleret blegning ligger på omkring USD 300 eller mere – og når du først har fået fremstillet en skinne efter mål, kan du nøjes med cirka en gang om året at købe genopfriskningsmaterialer for at bevare tændernes hvidhed som efterhånden igen vil blive misfarvede på grund af kaffe, te, rødvin og andre stærkt pigmenterede madvarer og tobak.

  • Hvis du oplever midlertidig følsomhed eller irritation af tandkødet, bør du kontakte din tandlæge. Denne kan anbefale en fluorbehandling derhjemme, eller råde dig til i en kortere periode at stoppe blegningsbehandlingen.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Alle rettigheder forbeholdes.

Kosmetiske indgreb